Medlemsfordeler

Som medlem av Norsk Flytekniker Organisasjon kan du benytte deg av en rekke medlemsfordeler.

Danske Bank

Gjennom vår avtale med Danske Bank gir vi deg som medlem av NFO tilgang til en av Norges beste bankavtaler.

Her får du svært gode betingelser på boliglån og innskudd, rabatt på kundeprogram og markedets råeste drivstoffrabatt, om du bestemmer deg for å bli kunde i Danske Bank. Du vil også få personlig rådgivning som er tilpasset dine behov, planer og ambisjoner – nå og i fremtiden. Rådgivning kan du få på telefon, i filial eller nettmøte. Hvordan du vil møte banken, er opp til deg.

Oppdatert informasjon om priser og betingelser finner du på:
www.danskebank.no/nfo

Tryg Forsikring

Hjemforsikring
Som NFO medlem får du Hjemforsikring EKSTRA til 1.334 kroner, denne har en forsikringssum på 1.500.000 kroner med 4.000 kroner i egenandel.

Trygghetsavtale
Dette innebærer at hvis du samler minst 3 forsikringer hos Tryg Forsikring, og en av disse er hus, innbo eller bil vil du som NFO medlem få 17% rabatt, uten NFOs medlemsavtale er det 12% rabatt på forsikringene med Trygghetsavtale.

Trygghetsavtale EKSTRA
Hvis du samler minst 5 forsikringer hos Tryg Forsikring og minst 2 av dem er hus, innbo eller bil vil du som NFO medlem få 22% rabatt, uten NFOs medlemsavtale er det 17% rabatt på forsikringene med Trygghetsavtale EKSTRA. Trygghetsavtale innebærer blant annet at nyanskaffelser automatisk vil være forsikret fram til neste hovedforfall og psykologhjelp ved krise.

Enkeltforsikringer
Som NFO medlem får du 5% rabatt på enkeltforsikringer.

For å benytte deg av medlemsfordelene oppgir du at du er NFO medlem.