JULEBORD FOR SAS PENSJONISTENE.  

Publisert:
15.12.09
I tradisjonens tro arrangerte NFO avd.SAS også i år julebord for avdelingens pensjonister. 37 pensjonister pluss styret var samlet til en hyggelig aften i selskapslokalet til Norsk Kabin Forening (NKF) ved Solli Plass i Oslo.


Det er alltid hyggelig å hilse på gamle kjente å få høre hvordan det står til. De fleste så forbausende unge å friske ut. Ingen tvil om at folket trives som pensjonister. Praten gikk lett og mange gode gamle historier ble børstet støv av. Det er utrolig hvor mye rart som har skjedd oppigjennom tidene. Det haster for NFO å få skrevet ned og tatt vare på disse for generasjonene etter oss. Mange av pensjonistene har vært med på pionertiden innenfor norsk luftfart.

Kabinforeningen stilte opp med både kokker og serveringspersonale, så vi fikk julemat og godt drikke så mye vi orket. Kjell Paulsen, veteran i NFO ble behørig æret for sin innsats for NFO gjennom 35 år. NFO hadde ikke vært der vi er i dag uten Kjell sin utrettelige innsats. Vi håper fremdeles vi kan dra nytte av Kjell sine kunnskaper, spesielt når det gjelder pensjonsspørsmål. Kjell fikk overrakt en flott gave som takk for innsatsen.

Etter en utrolig hyggelig kveld, var det bare å tråkle seg hjemover, gjennom Obamas sikkerhetsvakter og fakkeltog.


Knut G.