Info komiteen

Premien i NFOs julegavekonkurranseVi består i dag av Andreas, Marcus og Julie.

Sjekk NFOs facebook side for å delta i julekonkurranse i samarbeid med Danske Bank. Har du ikke Facebook, kan sikkert en god kollega, skrive navnet ditt i kommentarfeltet. Pakken består av brune pinner, kokosmakroner, kakao og brente mandler fra Indre Østfold Bakeri, konfekt fra Jentene på Tunet samt to TenderFlame. Trekning av vinner gjøres 19. desember!


Vi skal øke informasjonsflyten mellom NFO Sentralt og medlemmer.

Neste års lønnsoppgjør blir viktig
Tariff konferansen starter 19. januar. Der settes mye av oppgjørets agenda. Så bring inn dine ønsker, sjekk at dine tanker er med din lokale tillitsvalgte. Snakk også internt om streikeuttak, vårt siste uttak ble en god test på hvordan systemet virket. Det ble ikke streik da, så nå vil vi kjøre noen tester på meldingstjenesten vi har. Så sjekk også at medlems informasjon er riktig.

Vi skal opp og fram i lyset. Derfor er din brukermedvirkning viktig, bruk tillitsmanns apparatet og fortell tydelig dine ønsker for fremtiden.

Har du en artikkel du ønsker publisert, eller ønsker hjelp til å lage en, ta kontakt. Vi vil honorere artikler fra medlemmer som blir publisert på vår nettside.

Infokomiteen ønsker dere alle riktig god jul og et godt nytt år.

Mvh
Andreas Sundt
Info leder NFO
info@nfo.no
90607302