Velkommen til vår nye hjemmeside


Hjemmesiden vår var moden for oppgradering. Vi har derfor laget en helt ny side.

Det gjenstår enda en del før siden er helt ferdige, men vi anser siden som god nok for publisering. Artikler fra den gamle siden vil forløpende bli flyttet over til denne siden, men foreløpig finner du den gamle siden ved å klikke på Arkiv nederst på siden. Er det noe du savner eller noe som ikke fungerer som det skal kan du klikke på “Tips nettredaksjonen” nederst på siden. Du kan også bruke denne funksjonen om du har tips til noe du mener vi bør skrive om.

Vi har også lagt opp til at dere som besøker siden vår kan stille spørsmål om det er noe dere lurer på når det gjelder tekniske spørsmål om hvordan flyene vi jobber med fungerer. Artikler vil bli publisert forløpende etterhvert som dere stiller spørsmål. Klikk på “Spør Flyteknikeren” på forsiden.

Vi er også å finne på Instagram i tillegg til Facebook. Disse sidene finner du link til nederst på siden. Følg oss gjerne!

Har dere tips om noe dere mener vi bør skrive om må dere gjerne dele dette med oss. Klikk på “Tips nettredaksjonen” nederst på siden.

Håper dere synes siden vår er blitt bra og at dere finner den nyttig.