Aerospace Maintenance Competition

Aerospace Maintenance Competition går av stabelen 18. og 19. april 2023. 

For første gang har AEI (Aircraft Engineers International) valgt å sende lag til AMC (Aircraft Maintenance Competition. AMC er en konkurranse hvor lag konkurrerer mot hverandre i litt over 20 delkonkurranser som representer ulike grener innenfor flyvedlikehold.  Konkurransen foregår i Atlanta i USA, og er en del av en stor årlig MRO-messe kalt Aviation Week Networks MRO Americas.  

Hvert lag består av 5 deltakere + eventuell backup, og AEIs lag består i år av medlemmer fra følgene arbeidstakerorganisasjoner. NFO, ALAEA (Australia), AMFA (USA), SITEMA (Portugal og SFF (Sverige). Fra NFO sender AEI Paal Erik Falang fra Norwegian, som er en erfaren tekniker med både B1 og B2 kompetanse, og i tillegg sender vi William Fredriksen fra Widerøe Technical Services som backup. Backupen brukes om en av deltakerne av en eller annen grunn ikke kan stille.  

Delkonkurransene utføres av en eller to deltakere fra lagene, og i går møttes deltakerne fra AEI for første gang og ble fordelt på de forskjellige deloppgavene.  

Vi ønsker deltakerne lykke til! 

Konkurransen kan ses live  

Linker: 

AEI (Aircraft Engineers International) 

AMC -Aerospace Maintenance Competition  

Aviation Week Networks MRO Americas 

Live Stream