Påmelding til Aerospace Maintenance Competition 2024

Hei!

Som NFO-medlem er du også medlem av den internasjonale organisasjonen for flyteknikere, Aircraft Engineers International (AEI).
AEI består av nasjonale medlemsorganisasjoner fra rundt om i hele verden, se https://airengineers.org/ for mer info.
På AEI Kongressen i september ble det vedtatt at det skal stilles nytt lag til Aerospace Maintenance Competition (AMC) i 2024. 

AMC er en konkurranse som foreninger/organisasjoner/arbeidsgivere kan melde på et lag for å konkurrere i Aerospace Maintenance.
Konkurransen består av forskjellige deloppgaver som krever forskjellig kompetanse innen B1/B2 og både skruing og troubleshooting, se https://www.aerospacecompetition.com/ for mer info.

Laget består av 5 personer, pluss reserve, og et godt lag vil bestå av bredest mulig kompetanse! AMC er også en flott arena for å møte andre flyteknikere, fly- og motorprodusenter, leverandører av verktøy og spesialutstyr m.fl.

I 2024 arrangeres AMC i Chicago, USA 9.-11. April.

Under årets konkurranse endte AEIs lag på 3.plass i en av deloppgavene, og vi fikk masse gode tilbakemeldinger på vår profesjonalitet og utførelse av oppgavene.

Her er reisebrev fra Atlanta https://nfo.no/sistenytt/reisebrev-fra-amc-atlanta/

Dersom du ønsker å representere AEI på AMC fyll ut underliggende skjema, beskriv hva du kan bidra med og send inn så fort som mulig.
AEI/NFO dekker reise, opphold, deltakeravgift og uniform, evt. tapt arbeidsfortjeneste dekkes ikke.

Mvh
Tiril Kristiansen
Leder Infokomite